ALTIN MASKE

Son dönemlerin en popüler cilt ürünlerinden bir tanesi olan altın maske, ciltteki birçok problemi ortadan kaldırdığı için özellikle de kadınların sıklıkla tercih ettiği bir güzellik ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır. Cilt bakım işlemleri sırasında kullanılan mikro altın parçacıkları içeren altın maske, özel bir cilt maskesidir. Özellikle de cildin sıkılaşmasında, ciltte meydana gelen akne problemlerinde, siyah nokta, kırışıklık ve cildin nemlendirilmesinde önemli bir yere sahip olan altın maske, en çok tercih edilen cilt bakım uygulamalarından bir tanesidir.

Cilt problemlerini ortadan kaldırarak, cildin nemlendirilmesini sağlayan rahatlatıcı ve güzelleştirici bir etkiye sahip olan maskeler, özellikle kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Kadınlar evde kendi kendilerine de cilt bakımı maskelerini uygulayabilmektedirler fakat yine de en etkili yöntem kliniklerde uzman eşliğinde uygulanan cilt bakım uygulamalarıdır. Çünkü kliniklerde uygulanan cilt maskelerinin içerikleri daha etkili ve daha güvenilirdir. Altın maske uygulamaları da kliniklerde yapılan bu uygulamalardan bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Mikro altın parçacıkları içeren altın maske, kadınlar tarafından sıklıkla kullanılan, cildi nemlendiren ve aydınlatan, ciltteki yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıran özel bir maskedir. Maske uygulamaları arasından popüler bir yer edinen altın maske aynı zamanda cilt uzmanları tarafından da tavsiye edilmektedir.

Son zamanların en popüler uygulamalarından bir tanesi olmayan başaran altın maskenin içeriğinde insan vücuduna en iyi gelen elementlerden bir tanesi olan altın bulunmaktadır. Bu yüzden altın maske cilt ile ekstra uyum sağlamaktadır. Altın maske ile cildi daha parlak ve yumuşak bir hale getirmek mümkündür, bu yüzden altın maske özellikle kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

Daha parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilmek için nem dengesi oldukça önemlidir. Altın maske ise yüzdeki nem dengesini düzenleyerek kuruluk hissini ortadan kaldırarak, cildin nem dengesini korur. Aynı zamanda da cilt yüzeyindeki sivilce ve siyah noktaların tedavisinde de kullanılan altın maske, cildin sağlıkla parlamasını ve genç görünmesini sağlar. Kırışıklık oluşumunu önlemede ve yok etmede büyük öneme sahip olan altın maske, sık tercih edilen bir cilt bakımı uygulamasıdır.

Cilt bakım uygulamalarından bir tanesi olan altın maske uygulamaları yapılmaya başlamadan önce cilt öncelikle cilt yapısına uygun ürünlerle temizlenmelidir. Daha sonra ise cilde maske uygulanmadan önce cildin yüzeyine altın serumu uygulanır ve bu uygulamadan sonra cilde altın maske uygulaması gerçekleşir. Altın maske cilde nazikçe yerleştirildikten sonra bir süre ciltte bekletilir ve ardından da her rengi farklı efektlere neden olan led ışıkları ile işlem tamamlanır. Kliniklerde uygulanan altın maske sonrasında cilde verilen led ışık uygulamalarından sırasıyla kırmızı, yeşil ve mavi renkleri kullanılmaktadır. kırmızı led ışıkları ciltteki kolajen üretimini etkilerken, yeşil led ışık miliaları temizleyerek ciltteki sterilizasyonu sağlar. Led ışık uygulamalarından sonuncusu olan mavi ışık ise sakinleştirici bir etkiye sahiptir. Tüm bu işlemler sırasında kişi hiç acı hissetmez ve istediği cilt yapısına kavuşur.

Cildinden kuruluk ve yaşlanma etkileri olan kişilerin sıklıkla kullandığı altın maske uygulamaları, son dönemlerin en popüler uygulamaları arasında yer almaktadır. Pek çok kişi tarafından tercih edilen altın maske uygulamalarından herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. uygulamayı yaptıracak kişilerin reşit olmaları dahilinde altın maske uygulamaları herkese uygulanabilmektedir. Reşit olmayan kişilere altın maske uygulamasının yapılmama sebebi ise cilt gelişiminin henüz tamamlanmamış olmasıdır.

Altın maske cilt uygulaması 15-20 dakika içerisinde uygulanabilen ve kişilere yumuşak bir cilt hissi yaşatan bir uygulamadır. Yaşlanma karşıtı etkilere sahip olan altın maske, günümüzün en sık tercih edilen maske uygulamalarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

ALTIN MASKE FAYDALARI

Altın yüz maskeleri binlerce yıldır kullanılan bir cilt bakımı yöntemi olarak karşımıza çıkan ve günümüzün en popüler uygulamalarından bir tanesidir. Altın maskenin faydaları ise şu şekildedir:

  • Ciltteki hücrelerim ölmesini engeller ve cildin sıkılaşmasını sağlar.
  • Cilt rengini dengeler ve nemlendirir.
  • Kırışıklık oluşumunu en aza indirerek, çizgilerin kaybolmasını sağlar.
  • Ciltte oluşan ve oluşmakta olan akne ve sivilceleri ortadan kaldırır ve önlenmesini sağlar.
  • İçerisinde bulunan doğal zengin bileşen kaynaklarıyla cildi nemlendirerek, yaşlanmayı engeller.
  • Cildin daha parlak ve yumuşak bir görüntü elde etmesini sağlar.
  • Cildi derinlemesine temizler ve ciltteki gözenekleri ortadan kaldırır.

 

 

Ücretsiz Analiz İçin Arayın
Lazer Epilasyon
Whatsapp
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?
Merhaba, Angel Güzellik Uzmanı olarak sizlere nasıl yardımcı olabilirim?