Magic Crush Nedir?

Magic crush yağ hücrelerine gönderilen yüksek frekanslı ses dalgaları ile yağ bezelerinin parçalanmasını sağlayan özel bir teknolojidir. İşlem sırasında vücuda oldukça yüksek frekanslı dalgalar gönderilir. Bu dalgalar çok kısa sürede yağ hücrelerine etki eder ve parçalar. Ayrıca metabolizmayı ve kan akışını da hızlandırır.

Magic Crush Nasıl Uygulanır?

Magic Crush altı farklı başlığa sahiptir. Birinci başlık kan akışını ve metabolizmayı hızlandırır. Cildin daha canlı ve parlak gözükmesini sağlar. İşlem yapılacak bölgeye 5 ile 10 dakika arasında uygulanır. Yavaş hareketlerle dairesel bir şekilde hareket ettirilir ve işlem yapılacak bölgenin rahatlamasını sağlar. İkinci başlık ultrasonik kavitasyon ile hızlı yağ parçalayan bir başlıktır. Ultrasonik ses dalgaları ile yağın dış çeperi parçalanır. Parçalanan yağ ısıya dönüşür. Üçüncü başlıkta heykeltıraş denilen yöntemle parçalanılan yağa istenilen şekil verilir. Dördüncü başlık göbek sarkmalarında kullanılır. Beşinci başlık göğüs ve kol sarkmalarında kullanılır. Altıncı başlık yüz bölgesindeki işlemlerde kullanılır. Gıdı sarkması ve ince çizgileri açmakta bu başlık kullanılır. Bu işlemler sonucunda hem yağlanma sorunları giderilir hem de sarkma sorunları giderilir.

İşlem öncesinde ve sonrasında su içimine dikkat edilmelidir. Bol bol su tüketilmelidir. Magic Crush gibi işlemler sırasında su toksinlerin ve yağların vücuttan atılmasında önemli bir faktördür.

İşlemin hemen öncesinde ve sonrasında yemek yememeye dikkat edilmesi gereklidir. İşlemin daha etkili olabilmesi için işlem sırasında açlık hissi duyulması gerekir. Bunun için yemekten en az 2 saat sonra işlem yapılması daha uygun olur. İşlemden sonra da en az 30 dakika yemek yenilmemelidir.

Haftada 2 veya 3 kez işlem yapılabilir. İşlemler arasında gün olmasına dikkat edilmelidir. Bu şekilde vücudun dinlenmek ve vücuttaki değişiklikleri özümsemek için vakti olur. İki uygulama arasında 2 gün olması yeterlidir.

Magic Crush’ın Uygulama Alanı Nelerdir?

Selülit giderme ve çatlak onarımı için Magic Crush kullanılabilir. Bunun dışında bedensel küçülme ve bölgesel incelme için de kullanılabilir. Hollywood yanağı oluşturma, çatlak onarımı, gıdı toparlama, yüz toparlama, kol toparlama, göğüs toparlama, göbek toparlama gibi işlemleri yaptırmak isteyen ancak ameliyat yaptırmak istemeyen kişiler Magic Crush işlemini tercih etmelidir.

Magic Crush ile kısa sürede cerrahi işlem görmeden bir sonuç almak mümkündür. Oldukça rahat bir uygulama şekli vardır. Bu nedenle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Magic Crush’ı Kimler Yaptırabilir?

Magic Crush faydalı ve sağlıklı bir işlem olmasına karşın kendi sağlık sorunlarından veya dönemsel durumlarından dolayı bazı kişiler yaptıramamaktadır. Kalp rahatsızlığı olan kişiler, kalp pili olan kişiler bu işlemi yaptıramazlar. Hamile bayanlar yaptıramaz. Diyabet ve epilepsi hastaları yaptıramaz. Regl dönemi içerisindeki kadınlar yaptıramaz. Ciddi bir takım hastalıkları olanlar ve ağır ilaç kullananlar yaptıramaz. Bazı hastalıklara sahip olan kişilerin işlemi yaptırmak istemesi durumunda önce doktorlarına danışmaları tavsiye edilir.

Magic Crush’ın Avantajları Nelerdir?

Magic Crush özellikle ameliyat olmadan istenilen görünüme ulaşmayı sağladığı için önemli bir yöntemdir. Çünkü pek çok kişi cerrahi işlem yaptırmayı tercih etmez ve istemez. Ayrıca hissedilen acının az olması ve konforlu bir yöntem olması ile de öne çıkar. Fiyat açısından da uygun olması sebebiyle tercih edilebilir. Kronik rahatsızlığı olan kişiler hariç çoğu kişi için uygulanabilecek bir yöntemdir. Kısa sürede sıkı ve fit bir görünüşe kavuşmayı sağlar.

Magic Crush’ın Zayıflama Etkisi Kalıcı Mıdır?

Magic Crush ile kısa sürede hem bölgesel incelme, hem bedensel incelme, hem de sarkma giderme işlemleri yapılıp mükemmel sonuç elde edilebilir. Bu dış yardımın vücuda yapabileceği yardımın sınırıdır. Kişi işlemden sonra hala formda ve sağlıklı olan figürünü korumak istiyorsa beslenmesine dikkat etmelidir. Düzenli sporunu yapmalıdır. Ancak bu şekilde işlemin sonuçları kalıcı olur.

Magic Crush Kaç Seans Sürer?

Seans sayısı kişiden kişiye ve vücut tipine göre farklılık göstermektedir. Bununla birlikte ortalama seans sayısı 8 seanstır. Seansları 30 dakikadan oluşmaktadır. Fiyat performans ürünü olarak görülebilecek bir işlemdir. Yüksek frekanslı ses dalgaları ile kırılan yağ parçaları lenfatik olarak vücuttan atılır. Bu nedenle Magic Crush işleminin etkisi kalıcıdır. Ancak sporla ve sağlıklı beslenme ile desteklenmesi gerektiği unutulmamalıdır.

 

Ücretsiz Analiz İçin Arayın
Lazer Epilasyon
Whatsapp
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?
Merhaba, Angel Güzellik Uzmanı olarak sizlere nasıl yardımcı olabilirim?